Totaal opgehaald

Wij hebben in totaal al € 4.895 opgehaald!
Steun onze projecten en doneer aan onze groep.

Doneer nu

Een veilige Haven voor onze historische vloot

NJV de Haven is als laatste der mohikanen in Nederland in staat om met haar jeugdleden hun historische vloot zelfstandig te onderhouden. En om de historische vloot een veilige Haven te bieden is er een nieuwe beschoeiing nodig

De schoeiing wordt nog slechts door een zandkorrel bij elkaar gehouden. En vernieuwing is hard nodig. Met 95.000 euro is het minimum bedrag bereikt.

En omdat we om hele grote bedragen vragen willen we laten zien dat we de eerste 10.000 zelf bij elkaar kunnen krijgen met collecte lopen, spetterende acties en crowdfunding. Ga jij ook doneren?

Wat willen we voor elkaar krijgen?
project is afgelopen
Projectfoto van project Een veilige Haven voor onze historische vloot
44% Een veilige Haven voor onze historische vloot

Een veilige Haven voor onze historische vloot

Wie zijn we en wat doen we? Voor zover we weten is NJV de Haven de enige in Europa die al decennia lang haar eigen vloot met ambachtelijk werk varende weet te houden. Tussen alle gebruikelijke activiteiten door (we zijn natuurlijk gewoon een waterscouting) brengen wij nu de herkomst van onze vloot en het ambachtelijk werk wat door onze (jeugd)leden (7-18 jaar)  gedaan wordt in kaart. Varend erfgoed   Wat is er nodig? Sinds 3 jaar is de vervanging van de beschoeiing van NJV de Haven voor onze historische vloot te Heemstede urgent. De benodigde 95.000 Euro voor dit project gaan onze mogelijkheden ver te buiten.   Waarom vragen wij uw hulp? De eerste 2 vragen van de grote fondsen betreffen altijd onze eigen inspanningen en de bijdrage van de gemeente. Daarmee wil men oa het draagvlak toetsen. De gemeente Heemstede heeft zich echter op het punt gesteld dat er bij minder dan 50% Heemsteedse leden (er zijn ook Haarlemse, Zandvoortse, Hoofddorpse leden) geen bijdrage van de gemeente te verwachten valt. Eigen inspanningen hebben, naast een uitstekend CWO-niveau van onze leden, een groei van de vereniging opgeleverd, waardoor er weer meer in de vloot geïnvesteerd dient te worden. Het spaarsaldo bedraagt daardoor slechts 2000 Euro.   Wat vragen wij van u? Door middel van uw donatie, hoe klein dan ook, willen we laten zien dat er draagvlak is voor ‘een veilige Haven voor onze historische vloot’. Zodat ook grotere fondsen bereid gevonden worden een forse duit in het zakje te doen.   Hoe kunt u uw steun aan onze historische vloot laten blijken? * Doneer via deze crowdfunding actie * Wordt vriend van de Haven * Vertel over onze unieke vloot aan al je vrienden en vijanden en vraag hen om ook te helpen * Like ons op Facebook Gaat u ook meedoen om onze historische vloot een veilige Haven te bieden?     Contactpersoon project veilige Haven Leuny van der Werff voorzitter havenmeester@haventje.nl     Alle hulp en elke donatie is welkom! We horen ook graag goede ideeën!

Bekijk project

Het eerste ontwerp voor de nieuwe beschoeiing.

18/12/2018 15:04 uur

Nieuwsfoto Via deze link kan u zien hoe de nieuwe beschoeiing er ongeveer uit komt te zien.  De nieuwe beschoeiing voor NJV de Have Lees meer